menu Menu
0
zoeken
https://www.kranenpagina.nl/medische-kranen
Vragen? Gebruik ons contactformulier of bel naar: 029 72 543 98
Zoeken
Winkelmandje

  Landingspagina's

  Medische kranen

  Medische kranen zijn onmisbaar in de gezondheidszorg. Ook thuis kunnen deze kranen als waardevol hulpmiddel dienen voor mensen met een lichamelijke beperking. Bent u op zoek naar een kraan voor medisch gebruik? Wij bieden een uitgebreid aanbod aan medische kranen in diverse soorten en maten. Wij hebben in ons assortiment kranen die qua ontwerp én vormgeving voorzien in optimaal gebruiksgemak. U kunt bij onze webshop terecht voor zowel kranen voor professioneel als voor privé gebruik. Al onze kranen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van 50 jaar garantie.

  Exclusieve kranen voor medische doeleinden

  In onze ruime collectie kranen voor medisch gebruik kunt u kiezen uit diverse toepassingen en modellen. Zo bieden wij niet alleen medische fonteinkranen en wastafelkranen aan, maar ook ergonomische keukenkranen. Onze kwaliteitskranen worden gebruikt in zorginstellingen, ziekenhuizen en dokters- of tandartspraktijken. Ook thuis worden deze kranen veelvuldig gebruikt door bijvoorbeeld ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Dankzij het slimme ontwerp kunnen eveneens mensen met een reumatische aandoening de kraan helemaal zelfstandig bedienen.

  Medische fonteinkranen

  In ons assortiment fonteinkranen kunt u kiezen uit handige kranen met elleboogbediening. Deze kranen hebben alleen een koud waterfunctie en zijn zeer comfortabel in gebruik. De fonteinkranen zijn ideaal te combineren met toiletwasbakken waarbij u kunt kiezen voor een opbouwkraan of een installatie van de kraan in de wand. Bent u op zoek naar een kraan met meer ruimte tussen de kraanstang en de wastafel? Kies dan voor de Medi fonteinkraan met een hoge uitloop.

  Medische keukenkranen

  De keukenkraan is de meest gebruikte kraan binnen het huishouden. In onze collectie medische keukenkranen vindt u kranen die ergonomisch zijn uitgevoerd. Zo kunnen ook mensen met een lichamelijke beperking deze kranen eenvoudig gebruiken. Een van de populaire kranen is de Elleboog keukenmengkraan. Dankzij het slimme ontwerp kan de kraan met de elleboog eenvoudig aan en uit worden gezet. Tevens kan heel makkelijk de juiste temperatuur worden gekozen, zodat de kans om zich te verbranden door te heet water aanzienlijk wordt beperkt. Dankzij het stijlvolle en handige ontwerp wordt deze kraan ook veel toegepast in tandarts- en dokterspraktijken.

  Medische wastafelkranen

  Niet alleen in de medische wereld maar ook thuis worden dagelijks de handen gewassen. Behalve uit hygiënisch oogpunt is het ook fijn om u eenvoudig even op te kunnen frissen. In ons aanbod aan medische wastafelkranen vindt u trendy kranen die zowel in de badkamer bij u thuis alsook in bijvoorbeeld zorginstellingen kunnen worden toegepast. De Halfhoge elleboog wastafelkraan is met haar extra lange hendel een fijne wastafelkraan voor mensen met een lichamelijke beperking. De kraan kan dankzij de hendel moeiteloos worden bediend. De elegante Medi elleboog wastafelkraan met ergonomische hendel wordt veel gebruikt in de zorgsector. Deze kraan is dan ook een ideale mix van functionaliteit en stijl.

  Hoe kiest u de geschikte kraan?

  In ons ruime assortiment van kranen voor de medische sector vindt u hoogwaardige kranen in verschillende prijsklassen. Zo kunt u altijd een kraan kiezen die bij uw budget en interieur past. Twijfelt u over de keuze van een specifieke kraan? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies voor kranen bij u thuis alsmede op professioneel gebied.